Image

Outback is een Australische keten waar je heerlijk kunt eten. 

Locatie:
Formosa Gardens
7804 West Irlo Bronson Highway, KissimmeeFL 34747

Mijn favoriete voorgerecht is Ahi, tonijn met een randje kruiden en licht om en om gebakken. Hierbij zitten 2 heerlijke sausjes.

Hoofdgerechten zijn diverse steaks, voor de kleine of de grote eter, voor ieder wat wils. De sirloin is hier goed te doen maar is bij Texas Roadhouse malser.

Mijn nagerecht is "Chocolat Thunder from Down Under", vanille ijs op een warme pecan brownie met slagroom en chocoladesaus, echt heerlijk.

Ahi

Image

Chocolate Thunder from Down Under

Image

Restaurant in Formosa Gardens

Image
Image

 

 

 

 

Texas Roadhouse is ook een steakhouse maar de sirloins zijn daar veel malser dan bij Outback. Dit in combinatie met een heerlijke margarita coctail maakt dit mijn meest favoriete restaurant.

 

Locatie: 

7973 W. Irlo Bronson Memorial Hwy., Kissimmee, FL 34747

 

  

 

 

 

 

Margarita

Image

Vlees in de vitrine

Image

Heerlijke sirloin steak

Image

Het restaurant

Image
Image

 

 

 

 

Waffle House is een goedkoop restaurant die je op iedere hoek van de straat tegenkomt. De één zweert erbij, de ander vindt het maar niets, zowel qua uitstraling als qua eten. Ik zweer erbij, mijn favoriete gerecht daar is "All Star Special" , een waffle met 3 plakjes bacon, gebakken ei, toast en hashbrowns. Heerlijk als ontbijt, lunch, diner of wanneer dan ook.

 

Je kunt natuurlijk ook losse waffles bestellen met diverse toppings. Tevens steaks, gebakken of geklutst ei met toast. Kijk maar eens op het menu, er is iets voor iedereen en het is niet duur.

 

 

 

All Star Special

Image
Image

1 van de vele Waffle House vestigingen

Image